Deelnemen als exposant?

Zorg & ICT 2021
18, 19 en 20 mei in Jaarbeurs, Utrecht

VAKBEURS ZORG & ICT VERPLAATST NAAR MEI 2021
Als gevolg van de uitbraak van het coronavirus in Nederland heeft Jaarbeurs besloten de vakbeurs Zorg & ICT in Jaarbeurs in Utrecht, verder uit te stellen naar 18, 19 en 20 mei 2021.

“We blijven positief en vertrouwen erop dat de beurs op 18, 19 en 20 mei 2021 in goede en betrouwbare omstandigheden kan doorgaan. Op dit moment gaan onze gedachten uit naar alle zorgprofessionals die zich voor ons inzetten. Zij verdienen onze aandacht en steun”, aldus Paul Verdult, brandowner bij Jaarbeurs.

De organisatie blijft de situatie uiteraard op de voet volgen en evalueren. Meer informatie is te vinden op de Jaarbeurs website

Interesse in deelname als exposant op Zorg & ICT?


Zorg & ICT biedt een interessant platform om je bedrijf én innovaties 3 dagen efficiënt onder de aandacht te brengen van jouw doelgroep zodat waardevolle contacten eenvoudig te leggen zijn. De beurs is het jaarlijkse hoogtepunt voor actuele informatie, zichtbare innovatie, inspiratie en is de uitgelezen gelegenheid om kennis uit te wisselen en te netwerken met vakgenoten.
Wij zijn hét podium voor leveranciers die de zorg willen verbeteren door middel van relevante ICT-oplossingen in elke fase van de patiënt journey, voor en achter de schermen. Voor zorginstellingen zijn wij dé informatiebron voor actuele ontwikkelingen op het gebied van zorg en ICT.

Kortom Zorg & ICT vormt het startpunt voor digitaal gedreven zorg en draagt bij aan een toegankelijke, betaalbare en kwalitatief goede zorg in Nederland. Lees meer over het beursconcept


deelnamemogelijkheden-button.png
Deelnamemogelijkheden
Deelnemen aan Zorg & ICT? Bekijk de mogelijkheden.
.
Plattegrond
Plattegrond Zorg & ICT 2020
Plattegrond Zorg & ICT 2020

Salesteam

Christel ElbertseChristel Elbertse
 Tel.:+31 6 1034 1818
 christel.elbertse@jaarbeurs.nl

laurent JoosenLaurent Joosen
 Tel.:+31 6 2336 0899
 laurent.joosen@jaarbeurs.nl

Contact

Adres

Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

Customer Service

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met Customer Service
Tel.:+31 (0)30 295 29 99
Email: service@jaarbeurs.nl

 

Hoofdmediapartner
Mediapartners