Het concept

Zorg & ICT biedt een interessant platform om 3 dagen lang het bedrijf waar je werkzaam bent én innovaties efficiënt onder de aandacht te brengen van de doelgroep, zodat waardevolle contacten eenvoudig te leggen zijn. Zorg & ICT is het enige jaarlijkse platform dat voorziet in de ICT informatiebehoefte van Zorgsector Nederland. De beurs creëert een omgeving waarin zowel care als cure zich aangesproken voelt en een need-to-go gevoel krijgt. Nog meer dan voorgaande jaren staat kennisoverdracht centraal en worden innovaties uit de markt uitgebreid in de schijnwerpers gezet.

Kennisoverdracht staat centraal
Inhoudelijke sessies en actuele presentaties staan centraal tijdens Zorg & ICT. Prominente sprekers en autoriteiten uit de branche zorgen voor een afwisselend en actueel programma in de diverse theaters op de beursvloer.


deelnamemogelijkheden-button.png

Waarom deelnemen?

Zorg & ICT brengt je in contact met beslissers uit de zorgsector. Deelnemen aan Zorg & ICT biedt de mogelijkheid jouw kennis te delen, jouw netwerk te ontmoeten én goede zaken te doen. Je versterkt jouw marketingcampagne aanzienlijk door deelname aan Zorg & ICT.

Wie neemt er deel aan Zorg & ICT?
Verstrekkers van IT producten en diensten gericht op de zorg, waaronder:
- Leveranciers
- Fabrikanten en ontwikkelaars
- Distributeurs
- Resellers
- Integrators
- Consultants
- ICT training- en opleidingsinstanties

Wie ontmoet je op Zorg & ICT?
Zorgprofessionals en ICT’s die werkzaam zijn in de zorg die zich bezig houden met zorginnovatie.

Bezoekers zijn onder andere directie en algemeen management, zorgmanagers, zorgprofessionals, ICT managers, ICT medewerkers en ICT consultants die werkzaam zijn bij of voor ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, welzijn en ouderenzorg, gehandicaptenzorg, gemeenten, ministeries en overige publieke organisaties.Quote Intus Workforce Solutions

“Zorg & ICT is voor ons al een jaar of zes een prima platform om prospects te ontmoeten en bestaande accounts bij te praten over nieuwe ontwikkelingen. De opkomst is dermate groot en branchegericht dat het drie zeer effectieve dagen zijn, waarop contacten worden gelegd die vaak nog in datzelfde jaar of het jaar daarop tot een klantrelatie hebben geleid.”
Monique van der Fluit, Marketing manager bij Intus Workforce Solutions

  

Hoofdmediapartner
Mediapartners