Computable Future Lab toont innovaties

Zorg & ICT: 18, 19 en 20 mei 2021 in Jaarbeurs, Utrecht

Computable Future Lab, inmiddels al enkele jaren onderdeel van Zorg & ICT, is ook dit jaar weer het innovatiepaviljoen waarop veelbelovende jonge bedrijven klaarstaan om je kennis te laten maken met de laatste technologische ontwikkelingen. Laat je inspireren, informeren en ga het gesprek aan over de zorg van morgen waarin technologie een nog grotere rol zal spelen. Hoe gaat kunstmatige intelligentie en vooral machine learning de zorg nog slimmer maken? Welke rol gaat blockchain spelen in gegevensuitwisseling? En wat zijn de nieuwste connected devices?

Future lab - 290x300.png

Wij stellen je alvast in (willekeurige volgorde) voor aan de volgende deelnemers die op het Computable Future Lab aanwezig zijn:


logo-aprevent-150-x-150.png 
APrevent is dedicated to providing innovative ENT solutions for voice and speech disorders, including design and development of a long-term Vocal Implant System (VOIS) and APrevent Intelligible Speak (AiSpeak) with big data and AI technology.     

logo-qineto-150-x-150.png
Qbi, ‘de bal die iedereen beweegt’!
Qbi combineert beweging, spel én therapie. Op een speelse en laagdrempelige wijze daagt Qbi mensen uit om te bewegen. Alle aandacht gaat naar de bal om die, met het lichaam, in de juiste richting te bewegen.

logo-summazorg-150-x-150.png
Summa Zorg is toonaangevend in het toepassen van technologie in zorgonderwijs. Ons project Samen Slim Zorgen Thuis draagt bij aan een onderzoekende houding bij onze studenten en aan onderwijs- en sociale vernieuwingen in de Brainport Regio Eindhoven.


SyncVR
Reducept PICTURE Project – onderdeel van Active Collective
DEARhealth
Lemon Care
Singular Wings
RedEye
Hable
SmartQare
UNMASK – onderdeel van Games for Health Europe
Oktober
UMC Utrecht

Bekijk welke activiteiten en tours je nog meer kunt vinden op Zorg & ICT.

Interessant artikel voor jou?

de-innovatiemanager.jpg ‘Dé innovatiemanager in de zorg bestaat niet’

 

 

Hoofdmediapartner
Mediapartners