Thema:
Let's change health!

Zorg & ICT 2021
18, 19 en 20 mei in Jaarbeurs, Utrecht

Zorg & ICT 2021 - Let's change health!

De tijd dringt. De zorgvraag neemt razendsnel toe en het geld raakt op. Het is noodzakelijk dat de zorg met hulp van technologie goedkoper, slimmer, sneller en persoonlijker wordt.
Kortom, het veranderen van de gezondheidszorg met het toepassen van ICT is niet alleen interessant voor zorgverlener en patiënt, maar vooral een absolute must. Hoe de zorg structureel gaat veranderen? Dat zie je op Zorg & ICT 2021.

Ict schiet krakend zorgstelsel te hulp
Lees het interview met Paul Verdult, brandmanager van de beurs Zorg & ICT.
"Een groot maatschappelijk probleem, een grote uitdaging en een situatie die financieel onhoudbaar is. Zo omschrijft brandmanager Paul Verdult van vakbeurs Zorg & ICT de huidige situatie op de zorgmarkt. Hij hoopt met de beurs te laten zien dat technologie en ict een belangrijke rol spelen in het omlaag brengen van de kosten en het terugdringen van het personeelstekort." 
 

Nieuw: Zorg voor de Toekomstplein

Nieuw op Zorg & ICT! Je kunt er niet omheen, dit themaplein vormt het middelpunt op de beursvloer. Alles draait hier om gegevensuitwisseling, zorgplatformen & regiosamenwerking, opschaling en implementatie van innovatie en data. We bieden een interessant programma met uiteenlopende beurstours en demo’s. Zo kom je per thema alle belangrijke ins en outs en actuele ontwikkelingen te weten!

De vier thema's die op het Zorg voor de Toekomstplein extra worden uitgelicht:

1. Gegevensuitwisseling, met twee verschillende door MedicalPHIT georganiseerde beurstours Interoperabiliteit' en interoperabiliteit demonstraties op de stand van IHE Nederland

2. Zorgplatformen & regiosamenwerking, M&I/Partners helpt je op weg bij de zoektocht in de digitale wereld van zorgplatformen met de beurstour 'Zorgplatformen & regiosamenwerking'

3. Opschaling en implementatie van innovatie, met onder andere de beurstour 'E-health Safari' door Zorg van Nu

4. Data; met twee interessante beurstours rondom data en het EPD, georganiseerd door D&A, en het Artificial Intelligence (AI) caféNaast deze thema's is er een indeling in vijf segementen:

 
Het exposantenaanbod en seminarprogramma is ingedeeld in de onderstaande vijf segmenten:
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners