Praktische info
Zorg & ICT 2021

18, 19 en 20 mei in Jaarbeurs, Utrecht

Wij hebben de meest gestelde vragen over de verplaatsing van Zorg & ICT naar mei 2021 voor je op een rij gezet. 

Veilig naar Zorg & ICT


Uiteraard staat de veiligheid van bezoekers en exposanten met stip op één. Wij doen er alles aan om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen en volgen het 1,5-meterprotocol. Alle nodige maatregelen zullen worden getroffen om een bezoek aan Zorg & ICT voor iedereen veilig te laten plaatsvinden.
Heb je vragen over de maatregelen die Jaarbeurs treft om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan? Kijk dan op deze pagina of het antwoord op jouw vraag daar staat of neem contact met ons op.

Waar & wanneer?


Zorg & ICT vindt plaats op dinsdag 18 mei, woensdag 19 mei en donderdag 20 mei 2021 in Jaarbeurs in Utrecht. De beurs is voor bezoekers alle dagen van 9.30 tot 16.30 uur geopend. Bekijk hier de digitale plattegrond.

Registreren


Vanaf het voorjaar 2021 kun je je aanmelden voor een bezoek aan Zorg & ICT 2021. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

Contact

Heb je een vraag over jouw aanmelding voor de beurs, je toegangsbadge en/of beursbezoek? Neem dan contact op met onze Visitor Service via info@jaarbeurs.nl of bel +31 (0)30 295 59 11 op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur.

Bereikbaarheid

Auto & parkeren
Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met ‘Jaarbeurs’. Bekijk de plattegrond om te beoordelen op welk parkeerterrein je het beste kunt parkeren. En navigeer op de aangegeven adressen van de parkeerterreinen.

Let op: gemeente Utrecht voert werkzaamheden uit rondom Jaarbeurs. Bekijk het aangepaste advies rondom de bereikbaarheid en onze actuele plattegrond met aanrijroutes.

Lees alles over parkeren bij Jaarbeurs >

Trein & bus

Jaarbeurs ligt pal naast station Utrecht Centraal en is dus goed te bereiken per trein. Volg vanaf het station de borden ‘Jaarbeursplein’ en je staat binnen een paar minuten in het hallencomplex van Jaarbeurs. Plan hier je reis met het openbaar vervoer. Op de website van NS kun je direct een treinkaartje kopen in de vorm van een e-ticket.

Naast het station ligt het busstation. Daar stoppen doorlopend bussen. Vanaf het station ben je binnen een paar minuten bij het hallencomplex van Jaarbeurs. Kijk op 9292.nl voor gedetailleerde reisinformatie per openbaar vervoer.

Hoofdmediapartner
Mediapartners