Bedrijfsvoering & IT

Zorg & ICT 2021
18, 19 en 20 mei in Jaarbeurs, Utrecht


Bedrijfsvoering & IT

Zorg & ICT 2021
18, 19 en 20 mei in Jaarbeurs, Utrecht

Het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg gaat hand in hand met bezuinigingen. Digitalisering biedt zorginstellingen de mogelijkheid om kwalitatief hoogwaardige zorg te bieden en tegelijkertijd kosten te reduceren. Kosten die moeten worden bespaard of vrij komen voor sociale innovatie.

Kostenreductie komt echter niet alleen vanuit de zorgprocessen. Juist ook ondersteunende diensten als HR, Inkoop, Logistiek, ICT en de Financiële Administratie kunnen hieraan bijdragen. Zo zijn zorginstellingen steeds meer op zoek naar lagere kosten van hun applicatielandschap, een strikter en eenduidiger inkoopbeleid en efficiëntere bedrijfsvoering processen. Ook hierin kan technologie veel processen al dan niet volledig automatiseren.

Zet jouw organisatie ICT en bedrijfsvoering al in op een manier dat zij bijdragen aan kwaliteitsverhoging en kostenreductie? Zorg & ICT laat je de mogelijkheden zien! 

Nieuws

Powered by Workspace365

Powered by Workspace365

Sinds 2010 helpen wij mensen in de zorgsector vooruit door werk te vereenvoudigen met een adaptive workspace.

Workspace 365 past zich aan, aan iemands rol, locatie, apparaat en browser en biedt ze een gepersonaliseerde ervaring. Alles overal hebben is rommelig – daarom bieden wij relevante applicaties, communicatie, documenten en informatie op het juiste moment.

Integreer wat al beschikbaar is en stel zowel IT als communicatie in staat om deze adaptive workspace te gebruiken als startpunt of hun huidige werkplek met alle relevante content en apps uit te breiden.


Schep orde in de chaos en breng het belangrijke naar het individu met Workspace 365.

Whitepapers

Hoofdmediapartner
Mediapartners