Activiteiten & Tours
Zorg & ICT 2021

18, 19 en 20 mei in Jaarbeurs, Utrecht

In verband met het verplaatsen van Zorg & ICT naar 18, 19 en 20 mei 2021, is het programma tijdelijk offline gehaald en zijn onderstaande activiteiten onder voorbehoud.

Zodra de seminars en lezingen voor 2021 bekend zijn, brengen we je op de hoogte en kun je jouw eigen programma samenstellen.
 

Zorg & ICT seminarprogramma

 seminarprogramma

Sprekers van zorginstellingen en leveranciers brengen bezoekers in korte tijd op de hoogte van alles wat er speelt rondom ICT in de zorg. Laat je inspireren en informeren tijdens één van de vele presentaties tijdens Zorg & ICT. Deelname aan het seminarprogramma is gratis. 
Zodra de seminars en lezingen voor 2021 bekend zijn, brengen we je op de hoogte en kun je jouw eigen programma samenstellen.

 Computable Future Lab

computable-future-lab-400-x-200.jpg

Computable Future Lab, inmiddels al enkele jaren onderdeel van Zorg & ICT, is ook dit jaar weer het innovatiepaviljoen waarop veelbelovende jonge bedrijven klaar staan om je kennis te laten maken met de laatste technologische ontwikkelingen. Laat je inspireren, informeren en ga het gesprek aan over de zorg van morgen.

Lees snel verder 


Beurstour Zorgplatformen

healthcare-tech-400-x-200.jpg

M&I/Partners helpt je op weg bij de zoektocht in de digitale wereld van zorgplatformen als mogelijk middel voor regiosamenwerking. Onze audio beurstour brengt je naar de relevante leveranciers en spelers in de wereld van zorgplatformen en regiosamenwerking. We hebben een tour voor care- en cure-instellingen op zoek naar regiosamenwerking en een tour voor wie alles over zorgplatgormen wil weten. Wij informeren je graag zodra bekend is wanneer en hoe laat de tours worden georganiseerd tijdens Zorg & ICT.

Beurstours Interoperabiliteit

computable-future-lab-400-x-200.jpg

Benieuwd naar de stand van zaken op het gebied van interoperabiliteit en imaging? Neem dan deel aan een beurstour van MedicalPHIT. We leiden deelnemers persoonlijk langs de stands van de belangrijkste beursexposanten. Elke dag zijn er twee tours van een uur.

Vertrekpunt: Zorg voor de Toekomstplein
Duur: 1 uur ActiZ-theater

 seminarprogramma

ActiZ biedt weer drie dagen lang in een eigen ActiZ-theater een programma met interessante sprekers rond informatisering en technologie in de zorg. Laat je inspireren met de laatste ontwikkelingen, inzichten en goede voorbeelden uit de VVT-sector. Nieuwsgierig welke presentaties door welke sprekers je kunt bijwonen in ‘Theater 10 ActiZ Digitaal Denken en Doen’? Houd dan deze website in de gaten, zodra meer bekend is informeren we je graag!

Demonstraties Interoperabiliteit   

computable-future-lab-400-x-200.jpg

Elke dag zijn er 3 mogelijkheden om een interoperabiliteit demonstratie te volgen op de stand van IHE Nederland op het Zorg voor de Toekomstplein.

Vijf leveranciers demonstreren een showcase over landelijke uitwisseling van de samenvatting van de patiënt (BGZ, Basisgegevensset Zorg). Onder de motorkap maken deze leveranciers gebruik van internationale standaarden (IHE) om de systemen veel eenvoudiger te koppelen.

Duur: 20 - 30 minuten

Nieuw: Zorg voor de Toekomstplein

healthcare-tech-400-x-200.jpg

Nieuw op Zorg & ICT: het Zorg voor de Toekomstplein. Dit plein vormt hét middelpunt van de beurs. Zorg van Nu, verschillende zorginstellingen en revalidatiecentra komen hier samen en tonen ruim 40 zorginnovaties. Laat je inspireren en bekijk slimme zorgoplossingen!  Meer informatie volgt!

Beurstours 
'De toekomst is datagedreven' en 'EPD Optimalisatie'

computable-future-lab-400-x-200.jpg

Digitalisering in de zorg staat op het punt een enorme vlucht te maken en heeft de toekomst. Hoe bereid je je  voor op deze ontwikkelingen en wat heb je er aan?
Vaak zijn EPD's in een groot project gerealiseerd, de aansluiting bij de praktijk van alle dag blijkt niet altijd optimaal te zijn...
D&A organiseert twee interessante beurstours rondom deze onderwerpen.

Vertrekpunt: Zorg voor de Toekomstplein
Duur: 1 uur 


Hoofdmediapartner
Mediapartners