Data Driven Healthcare

Zorg & ICT 2021
18, 19 en 20 mei in Jaarbeurs, Utrecht


Data Driven Healthcare

Zorg & ICT 2021
18, 19 en 20 mei in Jaarbeurs, Utrecht

Data heeft een prominente rol in de gezondheidszorg. De juiste behandeling wordt vaak bepaald aan de hand van verschillende databronnen zoals patiëntendossiers, sensordata, medische bibliotheken, -encyclopedieën en wetenschappelijke databases. Door deze informatie correct toe te passen, te koppelen en te interpreteren, wordt niet alleen patiëntenzorg, maar ook onderzoek, onderwijs en bedrijfsvoering binnen de zorg geoptimaliseerd. Denk bijvoorbeeld aan toepassingen zoals Watson.

Datagedreven zorg staat of valt echter met de juiste opslag van data. Een goed gestructureerde database verbetert zorgt, voorkomt medische fouten en reduceert kosten. Maar waar sla je jouw data op? Steeds meer zorginstellingen werken vanuit de cloud. Maar welke oplossing past het beste bij de workloads van jouw organisatie? Dit blijkt in de praktijk nog vaak een uitdaging. Benut jouw organisatie de mogelijkheden van data al optimaal? Kom erachter tijdens Zorg & ICT!

Data Driven Healthcare is een van de thema's die centraal staan tijdens Zorg & ICT. Lees hier meer over het hoofdthema ´ICT zorgt voor mensen´ en de andere onderliggende thema's.

Nieuws

Powered by g-company

Powered by g-company

Iedere dag wil je het beste uit je organisatie en je team halen. Toegevoegde waarde leveren. Je beseft dat dit nog beter kan door te gaan profiteren van de innovaties die er op technologisch gebied zijn. Belangstellend volg je de ontwikkelingen op dit gebied en concludeer je dat het tijd wordt om de nieuwe technologische mogelijkheden te omarmen. Voor vernieuwing en vooruitgang te gaan. De volgende stap te zetten. Te innoveren.

Bij g-company geloven wij heilig in keuzevrijheid en innovatie. Met flexibele oplossingen helpen wij onze klanten kleine, onafhankelijke stappen naar de cloud te zetten.

Whitepapers

Hoofdmediapartner
Mediapartners